Bulk Pralines

F818.2
Okapi
Crème au beurre met een toets van koffie op een krokante chocoladebodem.
F820
Cappuccino
Smeuïge koffievulling.
F821
Rembrandt
Fondant met "Grand Marnier".
F828
Coco Treasure
Praliné met zachte kokosnootcrème.
F829.1
Regent
Marsepein.
F830
Truffino
Truffelvulling.
F832.1
Passion
Truffelvulling op smaak gebracht met passievruchtaroma.
F833
Gianduja
Gianduja.
F837
Suprème
Praliné met extra cacao.
F843
Blueberry
Een laagje bosbessenconfituur bovenop een truffelvulling met bosbessensmaak.
F844
Praliné Treasure
Hazelnootpraliné.
F846
Verona
Muntcrème.
F847
Havana
Ganache met rumsmaak en een rozijn.
F849.1
Cuba
Ganache met rumsmaak en een rozijn.
F851
Roventini
Zachte gianduja.
F858.1
Princess
Smeuïge hazelnootpraliné.
F859
Abricot
Een laagje abrikozenconfituur bovenop een truffelvulling met abrikozensmaak.
F312
Athos
Praliné met gepofte rijst en amandelstukjes.
F767
Black Coffee
Truffelvulling met koffie en stukjes cacao.
F861.1
Chantilly
Krokante chocoladebodem en crème au beurre met een toets van vanille.
F862
Duchesse
Hazelnootpraliné truffelvulling gedecoreerd met een hazelnoot.
F764
Black Pearl
Caramel op artisanale wijze.
F316
Aramis
Hazelnootpraliné
F315
Porthos
Praliné met gepofte rijst en amandelstukjes.
F868
Guinevere
Truffelvulling met koffie.
F869
Scarlett
Zachte karamelvulling.
F870.1
Juliet
Zachte hazelnootpraliné.
F804
Carolus
Praliné met een heerlijke mengeling nootjes.
F803.1
Aïda
Pure ganache met een toets van vanille.
F772.1
Black Fragrance
Truffelvulling met aardbeiensmaak en een toets van zwarte peper afgewerkt met aardbeienjam.
F812
Vent Vert
Twee laagjes marsepein met een truffelvulling, gedecoreerd met pistachenootjes.
F807
Rhapsody
Een laagje frambozenconfituur bovenop een truffelvulling met frambozensmaak.
F806
Royale
Zachte karamelvulling.
F817.1
Adventure
Krokante chocoladebodem met crème au beurre en een toets van vanille.
F816
Cleopatra
Een laagje aardbeienconfituur bovenop een truffelvulling met aardbeiensmaak.
F813
Naranja
Crème au beurre met een toets van sinaasappelaroma.
F896.1
Blanche
Koffie crème au beurre op een laagje gianduja gedecoreerd met een hazelnoot.
F897.1
Florence
Gianduja tussen een laagje knapperige witte chocolade en pure chocolade.
F8001
Caroline
Caramel omringd door een laagje witte chocolade ganache.
F8002
Elizabeth
Ahornsiroop caramel.
F8003
Jane
Praliné met een laagje caramel afgewerkt met Himalaya zout.
F766.1
Black Blossom
Het exotisch dalandanaroma geeft deze ganache net dat ietsje meer.
F765.1
Black Sun
Truffelvulling met stukjes hazelnoot en een laagje honing.
F305
Margarita
Zachte karamelvulling.