Kwaliteit

Kwaliteit: continu, constant & gecontroleerd

Kwaliteit is het resultaat van een doelgerichte strategie: het is continu, constant en gecontroleerd! Dit begint met de selectie en screening van de ingrediënten en grondstoffen. Daarbij worden controle en feedback in alle stadia van het productieproces constant gemeten. Wij streven ernaar om in onze hele productie dezelfde aangehouden kwaliteit te garanderen, vanaf de eerste tot de laatste praline, in elk productielot, van de fabriek tot de opslagplaats.

Verfijnde kwaliteit: ons engagement

We hebben er onze topprioriteit van gemaakt om verfijnde en constante kwaliteit te leveren. Vandaar dat wij naast de dagelijkse kwaliteitscontrolemaatregelen die door onze eigen kwaliteitsafdeling werden geïmplementeerd, onze productieprocessen ook onderwerpen aan de meest strikte monitoring, conform de normen van de internationale kwaliteitsmerken. Onze twee productievestigingen zijn BRC-gecertificeerd (niveau A). Dankzij dit meervoudige kwaliteitsbeleid kunnen wij een identieke kwaliteitsaanpak garanderen voor de beide vestigingen.

Ons engagement om de echte Belgische praline te produceren

Wij zijn trots op onze Belgische pralines en weigeren iets anders te produceren dan de echte Belgische praline. Met andere woorden: wij gebruiken enkel originele Belgische chocolade die voor 100% uit cacaoboter bestaat. Meer nog, wij gebruiken enkel natuurlijke ingrediënten zonder enige kunstmatige kleur- of smaakstoffen. We selecteren de allerbeste ingrediënten vrij van geharde plantaardige oliën voor elke praline die we maken.  Onze productievestigingen zijn eveneens vrij van GGO’s en bewaarmiddelen.  Op deze manier komen wij onze belofte na om de wereldbekende traditie van de verfijnde Belgische pralines te respecteren!